Ученици събраха близо 3000 лева за Иван

Pomosht   Средствата за лечението на абитуриента Иван Божинов, събрани в едноседмичната дарителска  акция, организирана от неговите съученици, са близо 3000 лева. В тази сума не влизат преведените дарения  по откритата на името на Иван сметка в ОББ.  

  Ден преди заминаването на ученика за лечение комисия, назначена със заповед на директора на СОУ „Д-р Петър Берон” Мариян Боянов, в присъствието на инициаторките на акцията Дарина Манева, Карина Атанасова, Нели Костадинова и Веселина Милева отвори кутията за дарения. Събраните в нея 2284,57 лева заедно с дарените от учениците на ПГССИ „Христо Ботев”  бяха връчени на майката на Иван Божинов в негово присъствие. Много от класовете бяха оставили и картички с пожелание за скорошно възстановяване. Развълнуван, Иван благодари за съпричастността не само на СОУ „Д-р Петър Берон”, а и за подкрепата на учениците от Професионалната гимназия.

    В акцията се включиха с дарения Клуб за народни танци „Веселяци”, граждани и родители на ученици. Превод по дарителската сметка на Иван Божинов е направил и Ротари клуб.

    1240079_408977102536062_2006208939_n