Отлично представяне на бероновци в олимпиадите

     Отлично се представиха възпитаници на СОУ „Д-р Петър Берон” на Областния кръг на олимпиадите.
    Ясен Пламенов Дрънгов от VIIIа клас е единият от двамата ученици от Хасковска област , които са класирани за Национален кръг на олимпиадата по английски език. След класирането на Габриела Александрова за националния кръг на Шестото национално състезание по творческо писане на английски език това е нов успех на наш осмокласник. Ясен също е ученик в паралелката с прием след VII клас – Профил Технологичен: „ Обществени комуникации и информационни технологии” с интензивно изучаване на английски език с преподавател по английски език е Таня Делчева. Националният кръг е на 12 март в Националната гимназия „Васил Априлов” в гр.Габрово.
   Добрина Христова Анастасова от VII клас и Виктория Димова Софронова от VI клас ще представят училището на националния кръг в състезанието „Ключът на музиката”., който ще се проведе в Академията за музикално и танцово изкуство- гр. Пловдив. Добрина Анастасова за втора поредна година е сред класираните на Националния кръг.
   Отлично е представянето в Областния кръг на олимпиадата по история на Радост Дрънгова от ХI клас, чийто резултат е най- висок за съответния клас.

RadostДобрина АнастасоваВиктория

12003863_780450238745072_5890078741132354027_n