Е-вестник

          

Поздравявам ви с най-светлия български празник – 24 май – Денят на българската просвета и култура и славянската писменост.  Той е уникален по рода си, защото на този ден празнуваме своята духовност като нация.

 Уважаеми учители, използвам повода да ви благодаря за труда, който положихте в тези трудни за образованието времена. За поред път показахте, че професията учител е мисия, която следвате всеотдайно. Заслужавате дълбока признателност за усилията и обичта, с които раздавате себе си, за да изградите нашите ученици като достойни и знаещи личности. Благодарение на вашия труд СУ „Д-р П. Берон“ е сред водещите просветни институции в областта. Пожелавам ви да съхраните творческата си енергия, а успехите на учениците да ви дават нови и нови сили!

Прочети повече               

Днес на тържествена церемония в двора на училището изпратихме Випуск 2021г. Абитуриентите се простиха с училищното знаме и го предадоха в ръцете на следващия випуск. Изключително трогателна бе раздялата им с учителите, водили ги в дебрите на науките през  изминалите години. За тях зрелостниците издигнаха надпис „Благодаря!“ 

  Прочети повече       

 

 

Нашата учителка по биология получи приз „Неофит Рилски ”

Дългогодишната учителка по биология Севдалина Пейкова бе удостоена с най-високия приз, присъждан в системата на образованието – „Неофит Рилски“.  Отличието се присъжда ежегодно от  Министерството на образованието и науката на най-изявените учители през годината. То е символ на им цялостна високопрофесионална трудова дейност, дългогодишната работа и изключителен принос в системата на образованието.

 

 

Прочети повече

 

 

 


  1 2 3